blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Mar 24, 2010

♥ Menang!!! ♥



♥ Assalamualaikum.
arini saya sungguh bernasib baik sbb saya tlh memenangi contest kt SchweetSchawl!!
contest tu hanya dibuka utk fan club SchweetSchawl sahaja.
hanya perlu print screen fan page bila ahlinye mencecah 400 org dan post kat wall
fan club tu je.act,dari semalam lg saya asyik bukak fan page semate2
nak tengok dah cecah 400 org or belom.

ouh,tp ade 1 problem.cmne nak print screen eh??arghhhh..saya xtau cmne nak print screen la.
smlm,saya dah tanye kakak saya,tp die xnk bgtau??huh..xpe2. :(
arini,pg2 lg saya dah bangon sbb kwn nak dtg rumah.so,alang2 on9,try search kt yahoo cmne nak print screen..nak print da tau dah,tp nak edit kt mane??huargh!!
dlm masa yg same,saya bkak fan page skali lg.huh??dah 400 org la!!cpt2!! cmne nak print screen ni?? gelabah bagai dah ~

thanks to Finaz sbb tolong ajar cmne nak print screen ni..tp serius saya xphm pape..heheh..
kne download software??dah download..tp still xtau cmne nak buat..
saya refresh2 fan page byk kali..admin dah post status baru..tp still xde sesiape post pon..
er..cmne nak buat??

and finally,ahah!! alhamdulillah,saya ternampak microsoft office picture manager kt laptop saya.
try je la..wah2!!boleh la!! excited sgt dah tu..then,saya try post kat wall fan page,tp xboleh..
sbb picture skinny sgt..edit balik n try post lg..tadaaaaa!!! siap!! hahah..


ni la yg saya post kt wall SchweetSchawl..
bukti menunjukkan 400 org!! :)


haha..thanks to Kak Ima..hadiahnye best tau..
shawl kt blog ShweetSchawl pon lawa2.
korg yg minat shawl or pashmina,boleh cari kt blog ini

dan inilah bukti yang saya telah menang..


haha..see,saya dah tau print screen la.keskes :p
now,i'm waiting for my gift!! :)


thanks to SchweetSchawl dan Finaz !!










4 comments:

-FiNaZ- said...

huh...patutla t'sedak tadi.
rupa2 nya name kne seru kat cnie.
klu pakai vista die pakai snipping tool kat accessories tue..

btw,pe hadiah yg dpat?

AwiEnz said...

hahah..
kalo pkai window 7??

adiahnye boleh pilih mane2 salah 1 brg kt blog die..
:p

-wAn- said...

blog list2 muat name aq lg x ?????????ha3

AwiEnz said...

muat la der..
da letak da pon.

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen