blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Feb 15, 2011

Fever Season






Assalamualaikum. sihat tak? sorry sebab lama tak update. sorry jugak pada semua yang sudi singgah blog aku. aku tak dapat nak singgah blog korang skarang. sebab skarang aku asyik demam-demam. akak aku pulak asyik guna lappy aku. memang takde masa aku nak guna. tak larat dan akak aku tak bagi chance kat aku nak guna. ni pon guna time die tengah tido. kalau dia jaga karang, sampai sudah la aku tak dapat guna lappy ni. =='




dah tiga hari aku demam. hari ni pegi hospital. esok masuk darah & kena ambik ubat. selalunya lepas masuk darah pon aku demam. doktor cakap itu salah satu effect. yela, darah tu baru nak masuk dalam badan. baru nak sebati dalam darah kita. haha. macam buat kuih. korang tau tak macam mana nak kebahkan demam without makan panadol/paracetamol/ubat demam atau yang sewaktu dengannya. I mean bukanlah ubat yang kite kena makan. sebab makan panadol ni tak elok sangat. dah banyak aku telan. lepas tu berpeluh-peluh. aku tak suka nak selimut-selimut ni. tapi akak aku ada bagitau yang ada air yang dapat kurangkan demam. boleh cari kat 7eleven. kakak aku lagi sorang pulak cakap air tu tak halal. adeiii ==' contohnya macam tu la kan. bukanlah ubat yang aku telan. benda selain ubat. aku dah tak larat nak makan ubat.


bila aku demam, aku dah tak larat nak makan. berat aku dah turun gila kaw-kaw punya!



okey. abaikan yang lain. wish aku yang ke 4 nak berat aku naik ke 49kg. tapi tadi timbang, berat aku 43.5kg je! memang londeh la seluar-seluar aku. jam aku pon dah longgar. aku tak suka dengan berat aku skarang. sebab rasa macam senang melayang. hahah. kat badan aku ni, boleh rasa tulang rusuk tau tak?! punya la kurus. pipi pon cengkung. haih. any suggestion tak? yang boleh buatkan berat badan naik balik? eh eh, jus mate5 tu jus untuk kuruskan badan je ke? yang nak gemukkan badan ade tak? heheh.


till here then. thanks for reading this entry :)




2 comments:

~rizanieyl~ said...

Lame tk update?/tk sihat ye???
take care taw!

~ PIJA ~ said...

moge cpt sembuh....:)

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen