blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

May 11, 2011

Video.

Peace be upon you, readers.

Di kala jam ini, minit ini, saat ini, Awien tengah tahan sakit. Kadang-kadang dia mengadu tak boleh bernafas. Supposedly at this hour, dia dah ada kat bilik tingkat atas rumah kami. Bukan menunggu SEPUPU-AYAH -ENTAH-BELAH-MANA-HALA-SANGKUTNYA yang telefon kata nak datang. Dari siang tadi kot bagitau tapi sampai sekarang still tak nampak batang hidung.

Hurm..ayah baru lepas call diorang. Well you know what? Diorang pergi makan dulu. So kami kena tunggu mereka makan dulu? Hadui..sabar jela. Awien ni dah la penat siang tadi ke hospital dari pagi sampai petang. Tetiba nak entertain makhluk Tuhan yang sorang ni plak. Bukan tak sudi ke apa, tapi faham-faham la yang Awien ni SAKIT. So kalau nak datang ziarah biar la kena waktunya. Standard la orang ziarah bukan datang, tengok, blah. Sah-sah la nyembang tanya itu ini, syorkan segala produk yang dia pernah cuba. Belum masuk sembang-sembang kosong. Sepanjang itu la Awien kena tunggu sampai diorang ni balik. Kalau sejam, maka sejam la. Larat ke Awien?

Kalau ikutkan hati, saya suruh je Awien naik tidur. Peduli la kat orang tu. Kesian kat diri kita dulu.

OK, chow dulu. Mana la tau nak bentang karpet merah kat pintu masuk ke, kena buat silat pembuka ke, atau pemain kompang tak cukup ke. Nak sambut orang ziarah la katakan. Serious tak kuasa! (Tangan kat dada, mata pandang atas).

Kat bawah ada video Awien di hospital tadi. Suara tak berapa clear. Al-maklumlah guna kamera handphone.

Owh dan orang tu dah sampai dah.


video

Babai. Peace ~

1 comment:

RiEz said...

sedihnyer....this should be her last video..al fatihah untuk awien...kakak yang tolong update ni sabar banyak2 ye...simpan video nih baik2...takziah...

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen