blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Jul 4, 2010

my key!!

hello hello
yeah.dengan terpaksa,aku akan skip jgk entry pasal umrah.
sbb xde masa kot jari jemari nak menaip atas papan kekunci ni.
disebabkan hari ni freeeeeeeeeeeeeeeeee,
so,aku nak share satu story yang ntah lucu atau bangang bagi korang. =_=

pagi2 lagi sudah terbuka mata melihat dunia.
dengan malasnya,aku bangun dari toto kwn aku.
iron balik tudung yang aku nampak terjatuh dari kerusi malam semalam.
tepatnya jam 7.30 pagi,aku berjalan dgn kwn aku menuju ke fakulti perakaunan.
jauhnye boleh tahan jgk.tapi bersyukur sbb kolej aku paling dkt dgn fakulti.
sesudah sampai di fakulti perakaunan,aku mencari-cari di mana jadual kelas.
jadual kls aku paling rilek dan sikit. * maybe utk sementara waktu ni je.

hari ni hari isnin,kelas aku start pukul 10 pagi.
dgn malasnye,aku balik ke kolej seorang diri.pukul 9.30 pagi,aku turun semula utk kembali
ke fakulti perakaunan.aku menunggu kawan baruku..ahah!! segannye aku hanya aku yang tau.sah2 la kan =.=

then,berjalanlah aku bersama-sama uni dan azu.haha.azu adalah singkatan nama daripada azureen.nama kitorang sama lah!! :P
sampailah aku sekali lagi di fakulti.kitorang tak tau nak pegi ke mane.dgn berpeluh2 ketiak,aku bersabar.diorg tanye kt kaunter fakulti.dan jawapannya,lecturer xde kot.aku pon xtau sgt.
dgn rasa happy bercampur penat,baliklah kami ke kolej semula. *mcm ulang cerita je.

aku pon balik la bilik aku.perot terasa lapar sbb dari pagi perutku tidak menjamah apa2 makanan.dgn tidak berfikir panjang,aku meletakkan name tag dan segala benda yang tergantung di badanku ke atas meja.handfon pon aku fikir2 jgk nak bwk or xnk.lalu,tinggal jgk handfon aku di dlm laci meja.dgn berbekalkan purse,aku dengan selamba mengunci pintu dari dalam dan menutup pintu.sesudah itu,aku teringatkan sesuatu!

mak!!!!!!!!!!kunci kt dalam! yg ada kat tangan aku skarang adalah purse aku.dgn cuaknye,aku berlari ke bilik kwnku.mujurlah roomatenye ade di dlm bilik.kwn aku pg kelas.haih,perut lapar,cmni plak jadinye.jam baru pukul 10,nak tunggu roomate aku balik,bilalah agaknye.hampir 7 8 kali jgk aku dok ketuk pintu bilik aku kot2 roomate aku dah balik.time tu pukul 11.30 pagi,aku ketuk sekali lagi.hah!! Lala!!
nasib baik lala dah balik..dah la dahaga,pastu terase nak on9.haha.so,aku ambik laptop dan bwk ke bilik kwn aku.haaaa.skang ni aku tengah pinjam BB die,dan on9.

kesimpulannye,jgn lupa bwk kunci bilik g mane2..kalo jd cm aku,pandai2 la cari bilik kwn.nsb baik aku ada kwn,kalo xde,sah2 merempat tepi2 blog.haih.

*skang 'saya' sudah bertukar kembali menjadi aku.trima kasih!!

1 comment:

East said...

pegi jamban pon bwk kunci tau!

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen