blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Nov 7, 2010

make over

hai labah-labah yang menari-nari. dan hai jugak pada korang! lama sangat tak update blog. dari bulan julai sampai sekarang dah pun bulan november! eh eh, November tau!! hehe. aku mention kan sikit bulan November tu! kepada yang faham, terima kasih banyak banyak. fuh fuh*flying kiss.

nampak tak perbezaan perubahan blog aku? haaaa. ade beza kan? daripada yang tak lawa dulu dah bertukar kepada tak berapa nak lawa. penat ni edit siang malam. peluh sana sini. tunggang terbalik tergolek aku berusaha nak make over balik blog aku ni. ngahahaha. *melampau kan? walaupun tak secantik blog kawan-kawan aku macam yang ade salji-salji turun kat blog diorang, tapi cukuplah sekadar menyedapkan mata korang yang singgah jalan-jalan kat blog aku ni.*senyum lebar-lebar sampai telinga*

dan dan dan lagi satu perubahan!! perasan tak perasan tak? blog aku dah ade lagu. ngahahaha.
aku jarang jugak letak lagu kat blog. so,sekarang nak tinggal blog lame-lame pon takpe la kot kan? sebab blog tak sunyi lagi sebab ade yang bising-bising. ngahahaha!

bye bye blog!

3 comments:

syashafie said...

eh2 . HAHA da laen laa :D

AwiEn said...

HAHA. da laen da laen!
thanks komen kawan faten! :D

syashafie said...

no probs :)

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen