blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Dec 28, 2010

Soalan Nombor Lapan Belas





Day 18 : plans, dreams, goals you have

Assalamualaikum. hai hei hoi semua. sihat tak? sihat tak? hari ni dah 29 haribulan kan? lagi dua hari dah nak masuk tahun 2011. umur aku nak masuk 19 tahun. dah tua la pulak. tak suka jadi tua. nak jadi muda mudi balik. boleh tak? haha.

aku ada banyak plan atau dreams atau goals. haha.

nombor satu : aku tak nak sakit sakit lagi. nak sentiasa ada darah merah yang cukup. tak nak pergi hospital untuk transfuse darah lagi.

nombor dua : aku tak nak ambik ubat lagi. haha. tadi pegi hospital kuala lumpur. doktor dah offer aku sama ada aku nak teruskan ubat aku or tak. aku jawab nak. yela. skarang aku dah tak tau nak pakai ubat ape lagi. kalau aku cakap nak stop ubat tu, aku nak pakai ubat ape?

nombor tiga : aku nak ada someone yang bernama kawan yang sentiasa ada bila aku nak cerita problem aku. skarang bukan takde. ade, cuma dia tak selalu ada ;(

nombor empat : nak pegi bercuti kat satu pulau yang ada air laut yang biru, jernih boleh nampak ikan-ikan. haha. mimpi lah kau!!

nombor lima : nak makan! makan! makan dan makan!! sape nak blanje?

skarang rasa nak makan



rojak buah! nyum nyum!



laksa! nak rasa sikit je! huuuu



air dragonfruit!! cukup lah tiga ni. hahaha.






4 comments:

pian said...

dragonfruit tu pakai gelas carlsberg

AwiEn said...

alamak. tak perasan. gambar amik kat google lah pian! HAHA

nureen afiqah said...

hajar, bia aku jadik kawan kau okayy syg ? :D

AwiEn said...

huuuu..sobsob. terharunye. thanks nureen :')

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen