blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Dec 11, 2010

Soalan Nombor Lapan

Day 08 : Short term goals for this month and why

Assalamualaikum.hai hei hoi semua. haih. mata sebenarnya terasa berat. jari pulak terasa malas nak menaip kat papan kekunci lappy ni. kepala dah pikir pasal katil kat atas. hahaha. banyaknye mengeluh. hish hish. tak senonoh betul budak ni kan. ngahahaha. lantak korang la nak cakap ape pon, aku dah mengantuk ni. tapi aku gagahkan jugak diri nak update blog untuk hari ni.

tadi baru lepas kenduri tahlil kat kampung. sebab tu aku penat balik-balik ni. nak update pulak untuk soalan nombor lapan iaitu.......

SHORT TERM GOALS FOR THIS MONTH AND WHY

skarang ni bulan disember, ape yang aku target untuk bulan ni eh? aku pon tak tau la. kalau lari sikit daripada soalan takpe tak? haha. sebab aku takde target yang betul-betul aku nak untuk bulan ni. cuma aku mengharapkan yang kesihatan aku bertambah baik dan akan terus berterusan macam ni. yang ni target untuk SEUMUR HIDUP. haha. boleh kan kan?

skarang ni alhamdulillah kesihatan bertambah baik. cuma every two weeks aku kena buat transfusion. kena masuk darah berbag-bag. Haha. tak, aku tipu je. kadang-kadang satu or dua bag je. ouh, satu bag darah pon makan masa tiga jam nak masuk dalam badan aku. kalau 2 bag, enam jam aku duduk menanguk je kat hospital tu. kalau pagi datang, petang baru balik rumah. dah macam orang pegi balik keje tau tak? fuuuh fuuuhh ~




Gambar ni time transfuse darah tiga minggu lepas. aku bosan sampai tak tau nak buat apa. yang ni la hasilnya hahah. kalau time transfuse darah, keje aku tido ngan makan je atas katil tu. kakak aku tunggu sambil tengok movie. tengok movie sorang-sorang, aku tak boleh join. takpe la kan. tido lagi best! haha. ouh ouh! short terms goal aku jugak, aku tak nak masuk-masuk darah lagi. cukupkanlah darah merah aku everytime check blood count! tak payah aku masuk darah lagi. yeeeepiiiiiii!!

*mata dah mengantuk! nak tido!*

bye bye take care readers!


5 comments:

~rizanieyl~ said...

npe ni??sakit ape yunk??ingat lg kite??

AwiEn said...

haha. ingat-ingat. saya memang ada sakit. leukimia. awak pon sakit kan? awak sakit ape eh? kalau awak xkesah nak share. ;)

~rizanieyl~ said...

bile nye kene?? ad...hemm..

AwiEn said...

dah lame dah. since darjah 6 lagi. sakit ape? ;)

~rizanieyl~ said...

pnjang citenye...nk mseg?text??
nie no nye..dh bace pdam kumen ni..012-5371738..jrang ckit un9..

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen