blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Jan 28, 2011

new song!





assalamualaikum. kali ni nak short update je. sebab salah seorang follower aku tanya nama lagu kat blog aku ni. thanks asyilote! ingatkan dah tau, sebab hari tu you bagitau you dah tau kan? rupanya lagu yang lama tu. heheh. sebelum aku nak tukar lagu baru ni pon, aku tunggu entry pasal lagu lama aku tak appear dah kalau orang datang blog aku. okeylah. sekali lagi aku nak share tajuk lagu kat blog aku ni.


nama tajuk lagu blog aku
takkan pisah by eren
korang boleh search kat youtube. aku share jugak lirik lagu ni okey.


sayang aku ingin berbicara kepadamu
tentang apa yang tengah aku rasakan
ada apa, ada apa katakanlah semuanya
ku kan dengarkan duhai cintaku

bila nanti orang tuamu tak meredhoi dengan
apa yang kurasakan padamu
semua orang tua ingin yang terbaik untuk anaknya
begitu pun orang tuaku

kau takkan tinggalkanku
takkan pernah, sayangku
janjimu janjiku untukmu

takkan ada yang pisahkan kita
sekalipun kau telah tiada
akan ku pastikan
ku kan memeluk menciummu di syurga

jangan kau pergi tinggalkan aku
bawa aku ke mana kau mau
janjiku padamu
jiwa dan ragaku mati pun ku mau


thanks again asyilote


6 comments:

nelly said...

Nelly suka lagu tu .
sedap !

AwiEn said...

thanks nelly. suka lagu mana? lagu lama ke lagu yang skarang ni? :D

nur az ibrahim said...

skE2..

AwiEn said...

thanks zura :D

asyilotecelup said...

wahh.terharu kerana melayan.hehe.sayang kamu.:)

AwiEn said...

hehe. thanks jugak sbb tanya. boleh buat entry baru :P

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen