blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Jan 22, 2011

Soalan Nombor Dua Puluh Tujuh





Day 27 : Why are you doing this 30 days challenge


hai hai. yeah! hari ni dah soalan yang ke-27! tiga soalan lagi. tiga hari lagi! seronoknya. lepas tu aku nak tag pulak kat semua orang. hahaha. GILA!





salah satu sebab aku buat 30 days challenge ni sebab aku bosan duduk rumah tak buat apa. kalau hari-hari update blog, adalah benda nak buat, nak pikir, nak taip, nak itu, nak ini. tak senang nak taip satu entry sebenarnya. ambik masa dari satu hingga dua jam. memandangkan aku ni bukanlah blogger senior. yang dah senior amik masa setengah jam je satu entry. hahaha.
biasa entry aku amik masa dalam satu jam stengah la kot nak siap. itu kalau entry yang panjang-panjang la. entry ni pon nak kasi panjang-panjang sikit la. dah dua hari aku buat entry pendek je.


lepas tu aku buat 30 days challenge ni sebab nak bagi entry aku jadi banyak. aku nak aktifkan blog aku. followers aku pon alhamdulillah dah ramai. dulu ciput-ciput je. sebab aku malas nak blogwalking, komen-komen kat blog orang. sekarang dah rajin. satu malam abeskan masa dengan blogwalking kat blog orang. dari situ aku dapat belajar and tengok macam mana blog blogger senior. weeehuuu. aku jugak dapat mencuci mata bila blogwalking. dari mengantuk, tros terbeliak mata tengok blog-blog yang lawa. shoutbox pon ada artis k-pop yang kononnya hensem. hahaha. sorry. tak minat la guys ~


selain tu, aku buat 30 days challenge sebab aku nak buat la! tengok macam best je kan. hari-hari update blog. hari-hari typing. boleh belagak macam orang tengah buat keje. padahal tengah merapu-rapu buat entry baru. ngahaha. tapi soalan 30 days challenge ni ada yang merepek-repek & mintak lebih-lebih. so, ade soalan yang aku tukar-tukar sket. hihi. senang sket keje aku. sedih jugak sebenarnya bila challenge ni dah nak habis. sebab lepas ni aku kena pikir sendiri untuk buat entry baru. dah takde soalan. kontang-kanting lah sniri nak buat entry ape. huuu.


itu lah antara sebab-sebab kenapa aku buat 30 days challenge/cabaran 30 hari ni. dah takde sebab lain, sebab aku rasa nak nangis sebab cabaran ni dah nak habis sebab cuma tinggal 3 hari je lagi sebab dia memang dah nak habis! *boooooo* ngantuk pulak ~




1 comment:

~rizanieyl~ said...

yunk..dah add fb kamu...contact melalui sane yep??huk3...

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen