blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Jan 26, 2011

Soalan Nombor Dua Puluh Sembilan





Day 29 : In this past month, what have you learn


hai hai eblibady. sihat tak korang. hari ni cuaca sejuk je. best buat taik mata tengah hari camni. hahaha. aku dah bosan buat taik mata, so aku nak update soalan yang ke-29 hari ni!! hooooooooraaaaaaaaaaaaahhhh!! one more question to go! *tepuk tangan sambil lompat-lompat*




aku dah belajar banyak benda. banyak benda yang aku tahu tentang blogging. hahah. aku banyak belajar edit blog aku sampai jadi macam ni. walaupun still tak cantik, tapi lebih cantik dari dulu. ngahaha. aku explore tentang blog. bila salah, tak cepat melatah. *tipu* aku try banyak kali jugak. tapi benda yang tak menjadi, aku tak buat dah. sebab takut jadi macam "tikus baiki labu". daripada elok, karang jadi lagi teruk. haha. aku dah mula sayangkan blog aku. dulu aku cukup bosan dengan blog aku. yela. aku bukanlah blogger yang tegar yang setiap hari update blog dengan entry-entry yang hebat lagi mantop! aku hanyalah seorang blogger yang baru mula nak merangkak dan belajar tentang dunia blogging.


blog aku tak lawa, takde header yang cantik-cantik macam blogger lain. header diorang sume tak nak kalah. sume cun-cun. header blog aku cuma ada sepohon pokok yang rendang dihiasi dengan seekor burung yang mungkin ingin bertenggek di atas pokok itu. nyiahaha. nama blog aku pon simple je, dan tak sedap. bukanlah seperti blogger hebat yang mempunyai nama blog yang panjang dan sedap didengar. aku rasa blog aku tak layak dibandingkan dengan blogger-blogger hebat yang lain. tapi tapi tapi
aku nak berterima kasih pada semua blogger yang sudi follow blog aku. thanks sangat. sudilah
jugak baca entry-entry aku yang tak seberapa ni eh. sob sob sob.


aku jugak belajar yang berblogging ni kena rajin berblogwalking, tinggalkan jejak kat blog orang.
tinggalkan komen kat entry-entry orang. nanti diorang datang blog kita balik. boleh la naikkan
trafik blog kita. kan kan? aku rajin jugak buat benda tu. tapi aku buat bila
aku ada masa je. then, kena beramah mesra. jangan sombong-sombong. kalau orang tinggalkan
link kat blog kita, singgah la balik blog diorang. so korang, sudi-sudi lah tinggalkan link kat atas
tu. hahah. nanti boleh aku singgah blog korang pulak. okey?! pastu rajin-rajin lah tekan tabung
aku tu. ngahahah. tolong isikan duit tabung aku. tekan je, tak kena bayar pon. hihih.

last skali, thanks again to my followers! siapa followers yang ke-100 eh? tak sabar nak tunggu!



2 comments:

FarHANa TiramiSoo said...

yeah... followers ke-100 :-) it's me... huhu

AwiEn said...

thanks sebab follow!! :D

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen