blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Jan 8, 2011

Soalan Nombor Dua Puluh Tiga






Day 23 : Something you crave a lot


helo helo eblybady! sihat tak korang? alhamdulillah kalau dah singgah kat blog aku ni, mesti korang sihat kan? aku pon dengan rase tak malunya dan untuk yang ke berapa puluh kalinya nak bagitau hari ni aku sihat. sebab kalau aku tak sihat, aku tak update blog. ngahaha. kalau baca blog aku, mukadimah kebanyakan entry mesti cerita pasal kesihatan. bosan dah en korang nak baca. tak nak baca, main jauh-jauh la kan kan? huahuahua.


apa benda yang aku crave sgt ni. ala, banyak la. aku ni demand walaupun duit takde. haha. aku bukanlah someone yang craving pada something yang tetap. tukar-tukar jugak la. kalau macam skarang ni, aku tengah sushi king craving! hihihi. sushi king yang sangat mahal tapi makan macam makan untuk sekadar mengalas perut. nak masuk Sushi King kena banyak fulus lah! kalau cukup-cukup je duit tu, makan pon kena kira-kira. tak best lah wey! skarang aku tengah tunggu duit ptptn kakak aku ni. haha. dah set dah! dia nak blanje sushi king. gila lama dah aku tak makan sushi. rindu dengan bau dan ikan-ikan mentah kau! haha. yummmmmy ~


aku memang sengaja upload besar-besar T_T


gambar sushi ni memang dah berkurun punye. last year la aku pegi. sebab tahun 2011 ni pon baru masuk sembilan hari kan. haha. tapi kan, biasa aku masuk sushi king kat ipoh, memang yang ramai cina la. kalau dalam ramai-ramai tu, boleh kira berapa banyak melayu. melayu-melayu kat ipoh tak suka sushi ke? then, satu yang aku tak suka bila datang Sushi King, orang ramai. kena queue kat luar la pulak. cukup aku tak gemar. dari luar, tengok sushi bergerak macam keretapi. huuuuu. sedapnye. T_T


lagi satu yang aku tengah dok craving sangat ni, nak pegi karaoke. dah lama gila tak pegi melalak. last skali pegi sebelum aku masuk UiTM kot. berbulan-bulan dah. kakak aku pon dah janji ngan aku nak pegi karaoke jugak. haha. aku rilek je. orang nak belanje kan. aku biasa karaoke kat K Box JJ Ipoh. yang lain penah try jugak. tapi kat situ je kot aku rase paling best. microphone okey, sound pon bagus. kira okey la. rindu nak nyanyi nyanyi dengan kawan aku. tak dapat nak keluar macam dulu lagi memandangkan condition aku yang asyik tak berapa nak sihat je ni. kawan aku pon dah sambung belajar. jom nyanyi! ahah!


gambar dari Mr. Google


rasenye dua benda jela yang aku dambakan saat ini. haha. ayat nak muntah je. dua benda ni akan terlaksana bila duit ptptn masuk nanti. insyaallah. haha. bye bye guyz!


*malam ni jangan lupa tengok AJL!*


*Lagu blog dah baru u! uols tak prasan ke? huek huek!*






2 comments:

nur dhiya' aida said...

lapa!!!!!!!!!!!!!!!

AwiEn said...

saya pon lapar!!! teehee :D

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen