blockquote:hover { background:url(http://mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg119.gif)repeat left bottom ; border: 2px dashed #000000; }
thanks sudi singgah blog ni. jom exchange link. kau jenguk aku, nanti aku jenguk kau balik. =)

Jom Exchange Link

Jan 14, 2011

Tajuk Lagu Blog Aku


hai hai. thanks pada blogger-blogger yang sudi singgah kat blog aku ni. yang singgah tu, rajin-rajinkan lah tinggalkan link korang kat atas tu. tak susah pon. just isi nama dan link blog korang. ramai yang singgah tapi tak sudi nak tinggalkan link. macam mana aku nak singgah blog korang balik.


okey, aku update ni sebab dah beberapa orang yang singgah blog aku ni dok tanya tajuk lagu kat blog aku. tajuk lagu kat blog aku ni Cinta Itu Buta by Armada. aku tau lagu ni pon masa aku tengok cerekarama kat Tv3 sabtu lepas. cerita Cinta Buta. memang best pon lagu ni. lagipun aku memang minat lagu-lagu indo. kebanyakan lagu yang aku pilih untuk letak kat blog aku, selalunya lagu-lagu indo.


okey. biarlah aku share skali lirik lagu ni. thanks pada yang sudi bertanya.


Cinta Itu Buta
Salahkah bila aku mencintaimu
Dan berharap engkau kan jadi milikku
Walau banyak yang bilang kau tak pantas untukku
Sayang ku mohon jangan tolak cintaku
Jiwa ragaku ini hanya untukkmu
Aku rela berkorban demi cintamu itu
Biarlah orang berkata apa
Manusia tiada yang sempurna
Kuterima kau apa adanya
Yang penting aku bahagia


*cinta itu buta*




4 comments:

nelly said...

suka lagu nih .

AwiEn said...

thanks nelly :D

Sen Uck said...

I'm Indonesian. I'm very happy to read your blog. You are Malaysian but you call us Indo. I have been sick and insulted reading many Malaysians blogs or comments calling us "indon". Four thumbs up for you!

It seems that you understand completely about how Indonesians feel about the word "indon". I just hope that many Malaysians are well educated like you.

Thanks a lot! Surely you are a very nice Malaysian!

wAwA said...

aq ske lagu ni!!!!

 

Blog Template by Hajar Nur Azureen